Calming

Calming

50.00

Aktív összetevők: Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-8

Termékleírás: A Calming peptid egy négyes és egy hármas (Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-8) aminosavból álló peptid komplex. A Palmitoyl Tripeptide-8, megakadályozza és visszafordítja a neurogén gyulladás jeleit. Az érzékeny, gyulladásra, irritációra hajlamos bőr nyugtató peptidje. Nagyon kevés olyan összetevő található a kozmetikai piacon, melyek ugyanilyen gyors eredményekkel büszkélkedhetnek, mint a Calming peptid. Kiváló gyulladáscsökkentő, Palmitoyl Tetrapeptide – 7 összetevője csökkenti a bőrben lévő gyulladásos folyamatokat. Lassítja és elnyomja a felesleges interleukin termelést, ezáltal gátolja a nem megfelelő gyulladásos válaszokat és a glikációs károkat. Segítségével percek alatt enyhül a bőrpirosodás és az irritációs tünetek.  Arctisztító, savas, tűs kezelések után gyors segítség a bőrnek.

Figyelem!!! A formula megszokott peptide sűrűségtől is magasabb koncentráltságban van jelen az oldatban, így a kezelések során dehidratáció léphet fel!

 

Használati útmutató: Professzionális Mesotica arckezeléseknél, azonnali bőrnyugtatásra, alkalmanként 15 cseppet oszlasson el a bőrön.

Kiszerelés: 30 ml

Textúra: Vizes oldat

pH érték: 7

Szakmai tippek: Válasszon az I-es fázis Antiwrinkle szérumjához a II-es fázis Nano Olygo Hyal, Facelifting, Collagen Complex szérumjai közül. És alkalmazza hozzá a III-as fázis Collaxyl, Copper, Eyeliss peptidjeit.

Egyéb variációkat a „Hatékony peptidkombináció”-ról szóló leírásban talál.

Alkalmazza gépi arckezeléseknél – ultrahang, elektroporáció, dermapen –   vagy akár gép nélkül is használhatja. Ultrahangnál vagy elektroporációnál csepegtesse a szérumot a Qusome-ba, vagy a szuperkoncentrátumokba.

Kezelések közötti időtartam: Függ a bőrtípustól és a felhasználási módtól. Kúraszerű kezelésnél akár heti rendszerességgel is ajánlott.

Összetevők (INCI): Aqua, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-8, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol

Kategória: