Oktatás

Gyere el MESOTICA alaptanfolyamunkra!

Egy napos alaptanfolyamunkon belepillantást nyerhetsz és megízlelheted a Mesotica különleges és nem mindennapi világát. Megismerheted a Mesotica intelligens peptidtechnológiáját, peptid felhasználási szekvenciáit és a 3D bőrápolási szabályrendszerét, ami a biztosítéka egy új generációs bőrmegújítási szemléletmódnak és a gyors látványos kozmetikai és otthoni bőrápolásnak.
Kurzusunk során elsajátíthatod egyedi, professzionális kezeléseinket és megismerheted folyamatosan bővülő termékpalettánkat. A gyakorlati oktatás során kipróbálhatod intelligens peptidjeinket és szuperkoncentrátumjainkat, melyek gépek nélkül is látványos eredményt nyújtanak bizonyos bőrproblémák hatékony kezelésére is.
Amennyiben rendelkezel elektroporációs vagy ultrahangos készülékkel, akkor a Mesotica termékei ebben az esetben is tökéletes választás lesznek számodra.

A képzés tematikája:

9.45-10.00 Érkezés, adategyeztetés

10.00-12.30 Elméleti oktatás

12.30-13.00 Ebédszünet /az ebédről mi gondoskodunk/

13.00-15.45 Gyakorlati oktatás

15.45 Oklevelek átadása

Az elméleti oktatás során bemutatjuk Neked a Mesotica termékcsalád alapkoncepcióját képező 3D Bőrápolási rendszert. Megismerheted az egyes termékek összetevőit, dermatológiai és tudományos kutatások során fejlesztett hatóanyagait és peptid kombinációit, valamint a Mesotica termékcsalád által elérhető, kiemelkedően hatékony antiaging és problémamegoldó kezelések elméleti alapjait.

A gyakorlati oktatásunkon a termékcsalád tagjait egymáson próbálhatjátok ki, amely során megtapasztalhatod a termékek különleges állagait, hipoallergén illatanyagait és már az első kezelés alkalmával jelentkező látványos eredményeit. Kezelési tervek, katalógusok, kalkulációs táblázatok alkalmazásával áttekintjük a teljes rendszert, majd kitérünk azokra a pénzügyi és marketing szempontokra is, amelyek segítséget nyújtanak majd abban, hogy sikeresen vezethessétek be kozmetikátokba a Mesotica termékeit, amelyekkel vendégeitek számára is minőségi változást tudtok biztosítani!

Az oktatás végén az alaptanfolyam teljesítéséről oklevelet állítunk ki.

Tanfolyamhoz biztosított anyagok:

 • Mesotica mappa, jegyzetfüzet, toll
 • Professzionális Mesotica termékkönyv 
 • Csomag árlista táblázat
 • Anyagköltség táblázat

Első vásárlás esetén az alábbi kezdő csomagot biztosítjuk számodra

 • Kezelési tervek füzet
 • Peptidkombinációs táblázat
 • Professzionális árlista
 • 2 db plakát
 • Bőrápolási katalógus
 • Terméklista (otthonápolási termékek vendégek részére)
 • Vendégkártya
 • Minta termékek

Tanfolyam díja:

Bruttó 12 000 Ft, amely magában foglalja a tananyagot, a marketing eszközöket, a felhasznált anyagok díját, az ebédet, a kávét és az üdítőt.

A tanfolyam díjat kizárólag bankkártyával tudod kiegyenlíteni.

Oktatás helyszíne:

Mesotica Kft, 1055 Budapest, Stollár Béla u. 3/b. 5/1. 31-es kapucsengő.

Parkolásra díjfizetés ellenében van lehetőség az Olimpia Park környékén, melynek díja 525 Ft/óra. Egy tranzakcióval 4 óra parkolást lehet igénybe venni.

Egyéb fontos információk

Az oktatás végezetével aznapi vásárlásodból 10% kedvezményben részesülhetsz. Rendelésedet, akár otthonról is leadhatod és a kedvezménnyel az oktatás napján éjfélig élhetsz.

Irodánkban bankkártyás fizetésre egyelőre még nincs lehetőség.

Kérlek, a jelentkezés során vagy a helyszínen jelezd felénk, ha Mesotica falunknál szeretnél magadról fotót készíttetni/készíteni.

Mivel az arckezeléseket egymáson próbáljátok ki, így amennyiben szükségesnek érzed, hozd magaddal smink készletedet.

Várunk Szeretettel,
Mesotica csapata

Jelentkezés

Az elérhető időpontok másodperc múlva frissülnek.