Oktatás

Gyere el a MESOTICA alaptanfolyamára!

Egy napos alaptanfolyamunkon belepillantást nyerhetsz és megízlelheted a Mesotica különleges és nem mindennapi világát. Megismerheted a Mesotica intelligens peptidtechnológiáját, peptid felhasználási szekvenciáit és a 3D bőrápolási szabályrendszerét, ami a biztosítéka egy új generációs bőrmegújítási szemléletmódnak és a gyors látványos kozmetikai és otthoni bőrápolásnak.
Kurzusunk során elsajátíthatod egyedi, professzionális kezeléseinket és megismerheted folyamatosan bővülő termékpalettánkat. A gyakorlati oktatás során kipróbálhatod intelligens peptidjeinket és szuperkoncentrátumjainkat, melyek gépek nélkül is látványos eredményt nyújtanak bizonyos bőrproblémák hatékony kezelésére is.
Amennyiben rendelkezel elektroporációs vagy ultrahangos készülékkel, akkor a Mesotica termékei ebben az esetben is tökéletes választás lesznek számodra.

A képzés tematikája:

9.00-09.30 Érkezés

09.30-11.55 Elméleti oktatás

12.00-12.30 Ebédszünet /az ebédről mi gondoskodunk/ (6 különböző ízben választható, frissen sült lepénnyel, salátával, ásványvízzel, kávéval és desszerttel várjuk az oktatáson résztvevőket. A lepények laktózmentesen is kérhetők, egyéb speciális étrend esetén saját ebéd hozható!)

12.35-15.30 Gyakorlati oktatás

Az elméleti oktatás során bemutatjuk Neked a Mesotica termékcsalád alapkoncepcióját képező 3D Bőrápolási rendszert. Megismerheted az egyes termékek összetevőit, dermatológiai és tudományos kutatások során fejlesztett hatóanyagait és peptid kombinációit, valamint a Mesotica termékcsalád által elérhető, kiemelkedően hatékony antiaging és problémamegoldó kezelések elméleti alapjait.

A gyakorlati oktatásunkon a termékcsalád tagjait egymáson próbálhatjátok ki, amely során megtapasztalhatod a termékek különleges állagait, hipoallergén illatanyagait és már az első kezelés alkalmával jelentkező látványos eredményeit. Kezelési tervek, katalógusok, kalkulációs táblázatok alkalmazásával áttekintjük a teljes rendszert, majd kitérünk azokra a pénzügyi és marketing szempontokra is, amelyek segítséget nyújtanak majd abban, hogy sikeresen vezethessétek be kozmetikátokba a Mesotica termékeit, amelyekkel vendégeitek számára is minőségi változást tudtok biztosítani!

Az oktatás végén az alaptanfolyam teljesítéséről oklevelet állítunk ki.

Tanfolyamhoz biztosított anyagok:

  • Mesotica mappa, jegyzetfüzet, toll
  • Professzionális Mesotica termékkönyv 
  • Csomag árlista táblázat
  • Anyagköltség táblázat

Első vásárlás esetén az alábbi kezdő csomagot biztosítjuk számodra

  • Kezelési tervek füzet
  • Peptidkombinációs táblázat
  • Professzionális árlista
  • Bőrápolási katalógus
  • Terméklista (otthonápolási termékek vendégek részére)
  • Minta termékek

Tanfolyam díja:

Bruttó 14 000 Ft, amely magában foglalja a tananyagot, a marketing eszközöket, a felhasznált anyagok díját, az ebédet, a kávét és az üdítőt.

A tanfolyam díjat kizárólag bankkártyával tudod kiegyenlíteni.

Oktatás helyszíne:

Mesotica Kft, 1055 Budapest, Stollár Béla u. 3/b. 5/1. 31-es kapucsengő.

Parkolásra díjfizetés ellenében van lehetőség az Olimpia Park környékén, melynek díja 525 Ft/óra. Egy tranzakcióval 4 óra parkolást lehet igénybe venni. Azonban javasoljuk a nyugati pályaudvar környékén (ferdinánd híd) való parkolást, hiszen közvetlen a duna partnál nagyon nehéz parkolót találni.

Egyéb fontos információk

Az oktatás napján egy 10%-os kedvezményre jogosító kuponnal kedveskedünk neked, melyet 72 órán belül használhatsz fel a helyszínen vagy applikáción keresztül leadott vásárlásnál.”

Bankkártyás fizetésre kizárólag applikáción keresztül van lehetőség, irodánkban készpénzzel vagy azonnali banki átutalással tudnak fizetni.

Kérlek, a jelentkezés során vagy a helyszínen jelezd felénk, ha Mesotica falunknál szeretnél magadról fotót készíttetni/készíteni.

Mivel az arckezeléseket egymáson próbáljátok ki, így amennyiben szükségesnek érzed, hozd magaddal smink készletedet.

Várunk Szeretettel,
Mesotica csapata

Kérlek kattints a regisztráció gombra és regisztrálj a MESOTICA rendszerébe.

A belépés után kattints az oktatásra jelentkezés gombra.

Töltsd ki a számlázási adataid, válaszd ki a számodra megfelelő dátumot és fizesd ki a tanfolyam költségét bankkártyával.

Professzionális termékeink megvásárlása az alap tanfolyam elvégzéséhez kötött!