MESOTICA SAVAS KÉPZÉS

Gyere el MESOTICA savas képzésünkre!

 

Savas hámlasztó kezelés tanfolyamunk a már Mesotica alaptanfolyamot végzett kozmetikusaink számára nyújt kitűnő lehetőséget arra, hogy együtt, részletesebben megismerkedhessenek a különböző savak kémiai összetételeivel, hatásaival és a professzionális kozmetikai arckezeléseknél betöltött szerepeivel, alkalmazási módszereivel.

A képzés tematikája:

9.30-10.00 Érkezés

10:00 Elméleti oktatás

12.00-12.30 Ebédszünet /az ebédről mi gondoskodunk/ 6 különböző ízben választható, frissen sült lepénnyel, salátával, ásványvízzel, kávéval és desszerttel várjuk az oktatáson résztvevőket. A lepények laktózmentesen is kérhetők, egyéb speciális étrend esetén saját ebéd hozható!

12.35-15.30  Gyakorlati oktatás

Az elméleti oktatás során első lépésként széleskörű ismereteinket szeretnénk átadni a kozmetikákban alkalmazott savfajtákról, majd részletesen bemutatjuk Nektek a Mesotica által használt professzionális savakat, majd ezen ismeretek megszerzését követően a teljes szalonkezelésekre kiterjedő gyakorlati alkalmazásokról beszélgetünk interaktív módon.

Tanfolyamhoz biztosított anyagok:

● Mesotica mappa, jegyzetfüzet, toll
● Professzionális Mesotica termékkönyv
● Savas kezelési programok információs füzet
● Professzionális termékek árlista
● Anyagköltség táblázat

Tanfolyam díja:

Bruttó 14 000 Ft, amely magában foglalja a tananyagot, a marketing eszközöket, a felhasznált anyagok díját, az ebédet, a kávét és az üdítőt.

A tanfolyam díjat kizárólag bankkártyával tudod kiegyenlíteni.

Oktatás helyszíne:

Mesotica Kft, 1053 Budapest, Stollár Béla u. 3/b. 5/1. 31-es kapucsengő.

Parkolásra díjfizetés ellenében van lehetőség az Olimpia Park környékén, melynek díja 525 Ft/óra. Egy tranzakcióval 4 óra parkolást lehet igénybe venni. Azonban javasoljuk a nyugati pályaudvar környékén (ferdinánd híd) való parkolást, hiszen közvetlen a duna partnál nagyon nehéz parkolót találni.

Egyéb fontos információk

Az oktatás napján egy 10%-os kedvezményre jogosító kuponnal kedveskedünk neked, melyet 72 órán belül használhatsz fel a helyszínen vagy applikáción keresztül leadott vásárlásnál.

Bankkártyás fizetésre kizárólag applikáción keresztül van lehetőség, irodánkban készpénzzel vagy azonnali banki átutalással tudnak fizetni.

Kérlek, a jelentkezés során vagy a helyszínen jelezd felénk, ha Mesotica falunknál szeretnél
magadról fotót készíttetni/készíteni.

Várunk Szeretettel,
Mesotica csapata

Kérlek kattints a belépés gombra és regisztrálj a tanfolyamra.

A belépés után kattints az oktatásra jelentkezés gombra.

A sajas oktatások között válaszd ki a számodra megfelelő dátumot és fizesd ki a tanfolyam költségét bankkártyával.

Professzionális termékeink megvásárlása az alap tanfolyam elvégzéséhez kötött!