Antiaging

Antiaging

Aktív összetevők: Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-18, Hyaluronic Acid

Termékleírás: Az Antiaging szérumot joggal nevezhetjük a fiatalság szérumának is. A hatóanyagok egymást kiegészítve, hatékonyan, gyorsan és látványosan veszik fel a harcot az arcon található kisebb-nagyobb ráncokkal szemben.

– Az Argireline, egy 6 aminosavból álló, botoxhoz hasonló hatást kifejtő fehérje, mely gátolja a meglévő mimikai ráncok elmélyedését és továbbiak kialakulását. Koncentrált töménységének köszönhetően az arc visszanyeri feszességét, frissességét.

– A Leuphasyl gátolja az acetilkolin neurotranszmitter molekula felszabadulását a szinapszisban, ezáltal csökkentve az izom-összehúzódásokat. A két összetevő együttes használata elsősorban a szemek környékén, az arc és a homlok területén hoz eredményes javulást.

– A nanotechnológiával destruktált szuper alacsony molekulájú hyaluronsav könnyebben bejut a bőr mélyebb rétegeibe és a 200 KDa molekula méretének köszönhetően tartósabban biztosítja a szövetek rugalmasságát, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességét. A három összetevő szinergikus hatása révén komplexebb eredményt érhetünk el a szem és a homlok körüli ráncok eltűntetésében, a bőr feszesebbé tételében.

Használati útmutató: Professzionális Mesotica arckezeléseknél, alkalmanként 25 cseppet oszlasson el a bőrön, vagy a Qusome-ba, vagy a szuperkoncentrátumokba keverve használhatja gépi kezelésekhez is.

Kiszerelés: 30 ml

Textúra: Glikolos, enyhén sűrű vizes oldat

pH érték: 7

Szakmai tippek: Válasszon az I-es fázis Antiaging szérumjához, a II-es fázis Nano Olygo Hyal, Facelifting, Collagen Complex szérumjai közül. Alkalmazza mellé a III-as fázis Matrixyl 3000, Snap 8, Syn-Ake, Retinol peptidjeit.

Egyéb variációkat a „Hatékony peptidkombináció”-ról szóló leírásban talál.

Alkalmazza gépi arckezeléseknél – ultrahang, elektroporáció, dermapen – vagy akár gép nélkül is használhatja. Ultrahangnál vagy elektroporációnál csepegtesse a szérumot Qusome-ba, vagy a szuperkoncentrátumokba.

Kezelések közötti időtartam: Függ a bőrtípustól és a felhasználási módtól. Kúraszerű kezelésnél akár heti rendszerességgel ajánlott.

Összetevők (INCI): Aqua, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Glycerin, Polysorbate 20, Hyaluronic Acid, Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-18

Kategória: