Ceramide Mask

Ceramide Mask

Aktív összetevők: Oryza Sativa Powder, Algin, Coumarin, Achillea Millefolium Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Malva Sylvestris (Mallow) Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Ceramide 3, Ceramide NP, Primula Veris Extract, Veronica Officinalis Extract

Termékleírás: A bőr barrier rétegét építő, ceramidokban gazdag lehúzható alginát alapú maszk. A hidratáló és mattosító hatású maszk szabályozza a bőr faggyútermelését, valamint javítja a bőr rugalmasságát. Segít a pigmentfoltok, szeplők halványításában, valamint különböző bőrfelületi egyenetlenségek kezelésében. A bőr röviddel a kezelés után feszesebb, simább, rugalmasabb és fiatalosabb lesz.

Használati útmutató: 30 gr porhoz adjunk 90 ml szobahőmérsékletű vizet, majd keverjük addig, míg egy egyenletes paszta állagot nem kapunk. Azonnal vigyük fel a megtisztított (előkezelt) bőrre. A maszk 4-6 percen belül megszárad, de a teljes hatás elérése érdekében hagyjuk 15 percig a bőrön, ezután a maszk könnyen lehúzható.

Bőrtípus: Érzékeny, zsírosodásra és hyperpigmentációra hajlamos bőrtípus

Kiszerelés: 30g

Textúra: Por állag

Kategória: