H3

H3

Aktív összetevők: Tamarindus Indica Seed Exctract, Tremella Fuciformis, Sodium Alginate

Termékleírás: A H3, azaz a Hyaluron Vegetal mezo szuperkoncentrátum, az Active Liquid szérum család egyik tagja, mely növényi eredetű, három hyaluronsav alternativát tartalmazó gél szérum. Maximális vízfelvevő képességének köszönhetően azonnal feszesíti, feltölti a bőrt.

A Tamarindus Indica Seed Exctract, ami a tamarindusz fa gyümölcsének magjából készített kivonat. Vízfelvevő képessége egy közepes molekulájú hyaluronsavnak felel meg. A kozmetikai iparban ígéretes hyaluron alternatívaként használatos.

A Tremella Fuciformis (Ezüst rezgőgomba kivonat), egy extra erős hidratáló vízfelvevő képességgel rendelkező kivonat, mely szerkezetileg a hyaluronsavhoz igen hasonló. Ennek oka, hogy a Tremella kivonat fő összetevői cukor molekulák, mint a Mannose, Xylose, és a Glucuronic acid. Ez utóbbi a hyaluronsavnak is fő komponense, így nem meglepő a hasonlóan nagy vízmegkötő képesség.

A Sodium Alginate, amely a barna tengeri moszat kivonata, szintén nagy vízfelvevő képességgel rendelkező bőrnyugtató és azonnali feszesítő hatású hatóanyag.

Három aktív hatóanyaga szinergikusan, a leghatékonyabb koncentrációban van jelen a formulában.

Tamarindus Indica Seed Exctract – 1%, Tremella Fuciformis – 0,25%, Sodium Alginate – 1%

Használati útmutató: Használja mezoterápiás szérumként a tömény hatóanyag szuperkoncentrátumot 1-3 MHz frekvenciájú ultrahang géphez, vagy elektromágneses hatóanyag bevitelű géphez, illetve iontoforézishez. Ajánlott beépíteni antiaging kezelésekbe, gyulladásos/aknéra, pigmentfoltokra, rosacea-couperosa-ra hajlamos bőr programjaiba is.

Bőrtípus: Minden bőrtípus

Kiszerelés: 200 ml

Textúra: Gél

pH érték: 7

Szakmai tippek: Használja Mesotica peptides kezelések végén, vagy keverje bele a különböző peptid fázisokhoz. Ultrahangozható és elektroporálható.

Kezelések közötti időtartam: Bármely professzionális mezoterápiás programba hetente beépíthető.

Összetevők (INCI): Aqua, Propanediol, D-Sorbitol, Glycerin, Lactic Acid, Sodium PCA, Sodium Alginate, Tamarindus Indica Seed Extract, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Tremella Fuciformis, Trehalose, Ceratonia Siliqua Gum, Tragacanth, Alcohol Denat, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Kategória: