pH Balance

pH Balance

Aktív összetevők: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Sorbitol, Urea

Termékleírás: A hámlasztó kezelések elengedhetetlen utókezelője. A bőr pH-ját kiegyensúlyozó, neutralizáló, nyugtató, hidratáló gél tonik. Magas Urea, Sorbitol hatása révén, azonnal puhítja a bőrt. Lúgos kémhatásának köszönhetően, pedig rövid időn belül visszaállítja a bőr természetes pH értékét. Aloe Vera és Pantenol hatóanyagai segítik megakadályozni a kezelések során fellépő bőrpírt. A 2-4 perc hatóidő alatt a bőrfelszín pH-ja ténylegesen normalizálódik, így készítjük fel a bőrt a további tökéletes hatóanyag bejuttatáshoz.

Használati útmutató: Savas kezelések után vigyen fel 3-5 ml gélt a kezelt bőrfelületre, majd 2-4 perc elteltével, bő vízzel mossa le.

Bőrtípus: Minden bőrtípus

Kiszerelés: 250 ml

Textúra: Gél

pH érték: 9,8

Szakmai tippek: Próbálja ki arctisztító kezelésekhez, gőzöléshez, a bőr kitisztítása előtt, bőrpuhító folyadékként. A gőzölés előtt/helyett vigye fel a bőrre és hagyja hatni 8-10 percig. Segíti a komedók fellazulását, így a bőr könnyebben kitisztítható lesz, valamint bársonyos, puha tapintást eredményez.

Kezelések közötti időtartam: Bármely professzionális savas/bőrpuhító programba beépíthető. Otthoni alkalmazs során napi rendszerességgel is ajánlott.

Összetevők (INCI): Aqua, Urea, Aloe Barbadensis Leaf Juice, D-Sorbitol, D-Panthenol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acylate Crosspolymer

Ár: 8 000 Ft
Kategória: