Qusome

Qusome

30.00

Aktív összetevők: Cholesterol, Glyceryl 12 Dioleate, Retinyl Palmitate, Stearylamine

Termékleírás: QuSome = Quick Liposome (gyors liposzóma)

A Mesotica új innovatív, extra stabil, A-vitaminban gazdag liposzóma szerkezetű szállítórendszere. A világon elsőként lehetővé teszi, egyedi módon, nagyobb energia befektetés nélkül, gyorsan és manuálisan a hatóanyagok kapszulázását. Így a Qusome-ba kevert hatóanyagok hatékonyabban és mélyebbre juttathatóak a bőr egyes rétegeibe. Továbbá növeli a szérumok, koncentrátumok felszívódó képességét, fokozza a bőrápolás hatékonyságát. Míg, a hagyományos szállítórendszerekkel, mint például a liposzómával, csak a „gyárilag” bekapszulázott hatóanyagok juttathatóak el az adott bőr rétegeibe, addig a QuSome esetén, bármely általunk kiválasztott szérum/koncentrátum hatóanyagait bekapszulázhatjuk. Így, minimális energia befektetés nélkül, egy keverő mozdulattal a hatóanyagok azonnal bekapszulázódnak.

Hatóanyag bevitelhez nem szükséges elektrokozmetikai gép, de alkalmazása nem kizárt.

Használati útmutató: Alkalmazza a Mesotica peptidek, szérumok, illetve szuperkoncentrátumok 1:1 arányú manuális bekapszulázásához.

Bőrtípus: Minden bőrtípus

Kiszerelés: 150ml

Textúra: Enyhén géles

pH érték: 10

Szállító rendszer: Qusome

Szakmai tippek: Az egyes fázisok peptidjeihez 1:1 arányban adjon ugyanannyi mennyiségű QuSome-ot. Egy keverő mozdulattal a peptidek bekapszulázódnak, így hatékonyabb lesz a felszívódásuk. Gépi kezelés esetén használja gél pakoláshoz is. Példa: 10ml Ceramide Blue-hoz egy pumpányi Qusome-ot keverjen.

Kezelések közötti időtartam: Bármely professzionális mezoterápiás arckezelő programba hetente beépíthető.

Összetevők (INCI): Aqua, Glyceryl 12 Dioleate, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, Stearylamine, Retinyl Palmitate, Urea, Sodium Hydroxide, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Cholesterol, Tocopheryl Acetate

Kategória: