Flash Peel 40%

Flash Peel 40%

Aktív összetevők:  Glycolic Acid, Mandelic Acid

Termékleírás: A Flashpeel javítja a kollagén szintézist, növeli a fibroblasztok aktivitását, és fokozza az új bőrsejtek képződését az irhában, valamint a hámban. Kiválóan alkalmazható anti-aging kezelésre, intenzív bőrmegújításra, bőr regenerációra, faggyútermelés szabályozásra, és speciális bőrproblémák (hiperpigmentáció, aknés hegek) tüneteinek javítására. A glikolsav (20%) erejének köszönhetően a mélyrétegű lamelláris hámlás, egy teljes bőrszerkezet megújulást fog a kúrák során eredményezni. Az azonnali látványról és extra bőrfeszesítő, rugalmasságot fokozó hatásról pedig a mandulasav  (20%) gondoskodik!

Használati útmutató: Letisztított, száraz bőrfelületre vigyen fel 2-3 ml gél savat. Az első kezelésnél 1-2 percig hagyja hatni, majd kezelésről kezelésre, fokozatosan növelje a hatóidőt bőrtípustól , és dermális bőrvastagságtól függően (max. 2-4 perc). Neutralizálja pH Balance gél tonikkal (4perc), majd bő vízzel mossa le.

Szakmai tippek: Érzékeny bőr esetén Qusome termékkel kombinálva 1:1 arányba keverve, gyengédebb savas formula is kialakítható!

Kezelés közötti időtartam: Savas programba 7-10 naponta beépíthető. Kúraszerűen 4-6 alkalommal megismételhető.

Összetevők (INCI): Aqua, Glycolic Acid, Mandelic Acid, Propanediol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Ethoxydiglycol, Alcohol

Bőrtípus: Olajos és száraz bőrtípusra

Kiszerelés: 50ml

Textúra: Gél

pH érték: 1,1

Kategória: