Peptide Face Wash

Peptide Face Wash

Aktív összetevők:

Sodium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Polyglyceryl-4 Caprate,  Palmitoyl Glycine,  Arginine/Lysine Polypeptide

Sodium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein:

Növényi eredetű lipoaminosav, amely kókusz- és búzafehérjékből származó zsírsavakat tartalmaz. A fehérje-hidrolizátum anionos töltése hasonló, mint a bőr töltése, így könnyen leöblíthető a bőr felületéről, irritáló filmképződés nélkül. Hidratáló és kondicionáló hatást biztosít a bőrnek. Enyhén habzó, természetes felületaktív anyagként használható. Gyengéden tisztít, így megfelelő az érzékeny bőr ápolására is.

Polyglyceryl-4 Caprate:

Poliglicerin alapú hidrofil bőrpuhító. PEG-mentes felületaktív anyag. Nem irritálja a bőrt. Nitrogénmentes, ezért nem járul hozzá a nitrozamin képződéshez. Mivel 100%-ban természetes alapanyagokból származik és biológiailag könnyen lebomlik, ennek az összetevőnek a zöld profilja lehetőséget ad 100%-ban természetes formulák létrehozására.

Palmitoyl Glycine:

Innovatív felületaktív anyag, amelyet egy zsírsav (palmitinsav) és egy aminosav kondenzációjával nyernek. Természetes anyagból származik. A PalGly molekula a kollagén kulcsfontosságú aminosavja, palmitinsavval kombinálva kitűnő megoldást nyújt aminovektorként a bőr feszesítésére. Segít enyhíteni a krónikus gyulladást, fokozza a mikrokeringést, a rossz oxigénellátás, valamint segít a kollagén szerveződési és szintézis hiányosságaiban.

Arginine/Lysine Polypeptide:

Az Arginin/Lizin polipeptid egy biomimetikus peptid, amelyet a gyógyszerészeti biotudomány ihletett. Képes ellazítani az izmokat anélkül, hogy megbénítaná az izomműködést és rövid időn belül segít eltüntetni a ráncokat. Segíti az extracelluláris mátrix szerkezeti komponensek szintézisének stimulálását. Segít az anarchikus kollagén térhálósodásának és a metalloproteináz 1 (MMP-1 kollagenáz) felszabadulásának gátlásában is.

Termékleírás: A Mesotica új, innovatív szerkezetű, peptidekben és lipoaminosavakban gazdag, arclemosó és sminkeltávolító készítménye enyhén habzó, extrán hidratáló és kondicionáló hatása révén gyengéden ápolja még az érzékeny bőrt is. Az összetevők biomimetikus poli- és dipeptidjei kulcsfontosságú kollagénképző aminosavak, amelyek képesek a bőrben lévő izmokat ellazítani, így a felületi ráncok látványosan kisimulnak. Fokozza a mikrokeringést és javítja az oxigénellátást, valamint segít a kollagén újra termelődésében.

Használati útmutató: Vigyen fel 1-2 pumpányi gélt közvetlenül vagy vattakorong segítségével a bőrre. A hatóanyagok maximális felszívódása érdekében lemosás előtt hagyja egy percig a bőrön, végül bő vízzel mossa le.

Bőrtípus: Normál, száraz, extra száraz

Kiszerelés: 200 ml

Textúra: Selymes, lágy tapintású gél

pH érték: 7

Szállító rendszer: Nanokapszula

Szakmai tippek: Látványosabb bőrfeltöltés érdekében használja antiaging kezelések előtt.

Kezelések közötti időtartam: Bármelyik professzionális kezelésbe beépíthető. Otthoni alkalmazás során napi rendszerességgel ajánlott.

Összetevők (INCI):

Aqua, Sodium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Polyglyceryl-4 Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Glycerin, Palmitoyl Glycine, D-Panthenol, Urea, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Arginine/Lysine Polypeptide, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hypoallergenic Fragrance, L-Proline, Honey,  Xanthan Gum,  Allantoin, Cotton Powder, Niacinamide

Lakossági ár: 6900 Ft
Kategória: