DNA Booster

DNA Booster

Aktív összetevők: Niacinamide, Sodium DNA, Kinetin

Termékleírás: Sejtfokozó, sejtregeneráló komplex tonik, mely értékes hatóanyagainak köszönhetően Genomikus DNA védelemmel ösztönzi és növeli bőrünkben a sejtkommunikációs forgalmat, védelmet biztosít a környezetszennyező anyagok ellen, és megóvja a bőrt az oxidatív károsodástól. Alkalmazása megerősíti az epidermisz szerkezetét, rekonstruálja az egyenetlen bőrfelszínt, normalizálja a bőrelszíneződéseket, és emellett aktiválja a kollagént és az elasztint lebontó enzimeket. Sejtszintű védelmet biztosít, így megóvja a bőrt az UVA, az UVB okozta napkárosodástól.  Továbbiakban egységesíti a DNS-szerkezetét, felgyorsítja a sebgyógyulási folyamatokat, regenerálja a bőrt, valamint eredményes az akne utáni hegek és a hyperpigmentáció kezelésében is.

Használati útmutató: Az arctisztitó kezelést követően a likvidet alkalmazhatja a bőr tonizálására, illetve használhatja a Mesotica peptides arckezelések után, kompresszált japán selyemmaszkkal kombinálva. A selyemmaszkot tartalmazó kapszulát öntse színültig a formulával, majd várjon addig, amíg a maszk magába szívja a folyadékot, ezután helyezze fel azt arckontúrjaihoz igazítva. A maximális hatás elérése érdekében, hagyja fent a maszkot 15 percig, majd a hatóidő lejártát követően távolítsa el. 

Bőrtípus: Minden bőrtípus

Kiszerelés: 200 ml

Textúra: enyhén glikolos folyadék

pH érték: 7

Kezelések közötti időtartam: Bármely otthoni és professzionális mezoterápiás, hyperpigmentációs, aknés, feszesítő és antiaging arckezelés program végén, lezáró maszkként hetente többször is alkalmazható.

Összetevők (INCI): Aqua, Niacinamide, Glycerin, Propanediol, Pentylene Glycol, Urea, Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hypoallergenic Fragrance, Menthyl Lactate, Panthenol, Sodium DNA, Kinetin, Sodium Hydroxide

Kategória: