Plasma Booster

Plasma Booster

Aktív összetevők: Malic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid, Glycolic Acid, Lactic Acid, Gluconolactone, Capryloyl Salicylic Acid, Salicylic Acid,  Lactobionic Acid, Guaiazulene

Termékleírás:  Multi-molekuláris bőrmegújító komplex sav tonik, mely 9 féle aktív hatóanyagával egyesíti az AHA, a BA, a BHA, az LHA, valamint a PHA hidroxisavak értékes tulajdonságait. Javítja a bőr vastagságát, barrier funkcióját, fokozza az epidermális sejtek forgalmát és kollagén termelését. Az újgenerációs BA és PHA antioxidáns savjai extra hidratáltságot biztosítanak a bőr számára, feszesítik azt, és látványosan megemelik az arc kontúrját. Az AHA savakban gazdag összetevők halványítják a finom, az apró és a mélyebb ráncokat, valamint egységesebb bőrképet eredményeznek, és hozzájárulnak az UV sugarak káros hatásainak semlegesítéséhez. Kiválóan alkalmazható az akné, a mitesszerek, a gyulladt pattanások, az eltömődött pórusok, és a hegek kezelésére. 

Használati útmutató: Az arctisztitó kezelést követően a likvidet alkalmazhatja a bőr tonizálására, illetve használhatja a Mesotica peptides arckezelések után, kompresszált japán selyemmaszkkal kombinálva. A selyemmaszkot tartalmazó kapszulát öntse színültig a formulával, majd várjon addig, amíg a maszk magába szívja a folyadékot, ezután helyezze fel azt arckontúrjaihoz igazítva. A maximális hatás elérése érdekében, hagyja fent a maszkot 15 percig, majd a hatóidő lejártát követően távolítsa el.

Bőrtípus: Minden bőrtípus

Kiszerelés: 200 ml

Textúra: enyhén glikolos folyadék

pH érték: 4,5

Kezelések közötti időtartam: Bármely otthoni és professzionális mezoterápiás, bőrmegújító, aknés, heges, feszesítő és antiaging arckezelés program végén, lezáró maszkként hetente többször is alkalmazható.

Összetevők (INCI): Aqua, Urea, Glucose, Sodium PCA, Sorbitol, Fructose, Hydrolized Wheat Protein, Sodium Glutamate, Glycine, Lysine, Malic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid, Glycolic Acid, Lactic Acid, Glycerin, Propanediol, Pentylene Glycol, Gluconolactone, Capryloyl Salicylic Acid, Salicylic Acid, Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Hypoallergenic Fragrance, Alcohol, Lactobionic Acid, Sodium Hydroxide, Guaiazulene

Kategória: