Telomere Booster

Telomere Booster

Aktív összetevők: β-Nicotinamide Adenine Dinucleotide, Nicotinamide Riboside,  Nicotinamide Mononucleotide

Termékleírás: A Telomere Booster egy háromkomponensű komplex tonik, mely fragmens molekulái révén növeli  a sejtjeinkben lévő NAD+ szintet.  A NAD+ koncentráció növekedése katalizálja a hosszú élet kulcsának nevezett Sirtuins nevű géneket, azáltal, hogy a tápanyagokat celluláris energiává alakítja, így szabályozva a sejtek vitalitását. Pozitív hatással van életképességeinkre, gén expressziónkra, sejtciklusainkra, biológiai korunkra. A formula használata során a ráncaink kisimulnak, a kollagén rostok megerősödnek, amellyel feszesebb, kisimultabb és energetizáltabb  bőrkép érhető el.  

Használati útmutató: Az arctisztitó kezelést követően a likvidet alkalmazhatja a bőr tonizálására, illetve használhatja a Mesotica peptides arckezelések után, kompresszált japán selyemmaszkkal kombinálva. A selyemmaszkot tartalmazó kapszulát öntse színültig a formulával, majd várjon addig, amíg a maszk magába szívja a folyadékot, ezután helyezze fel azt arckontúrjaihoz igazítva. A maximális hatás elérése érdekében, hagyja fent a maszkot 15 percig, majd a hatóidő lejártát követően távolítsa el. 

Bőrtípus: Minden bőrtípus

Kiszerelés: 200 ml

Textúra: enyhén glikolos folyadék

pH érték: 7

Kezelések közötti időtartam: Bármely otthoni és professzionális mezoterápiás, kollagénstimuláló, sejtgyorsító, feszesítő és luxus antiaging arckezelés program végén, lezáró maszkként hetente többször is alkalmazható.

Összetevők (INCI): Aqua, Glycerin, Propanediol, Pentylene Glycol, Urea, Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hypoallergenic Fragrance, β-Nicotinamide Adenine Dinucleotide, Nicotinamide Riboside,  Nicotinamide Mononucleotide, Menthyl Lactate, Panthenol, Sodium Hydroxide

Kategória: