Magnetic Moist Booster

Magnetic Moist Booster

Aktív összetevők: Urea, Trimethylglycine, Sorbitol, Taurine, Inositol

Termékleírás: A Magnetic Moist Booster formula kismolekulájú ozmolita összetevőkben gazdag, mély hidratáló tonik. Higroszkópos tulajdonságainak köszönhetően, szinte mágnesként vonzza magához a vizet, ezáltal simább és puhább bőrérzetet biztosít. Növeli a bőr vízszállító képességének erejét és megakadályozza a káros és szennyező anyagok bőrbe jutását is. Ezen felül erősíti bőrünk barrier rétegének védekező mechanizmusát, valamint az epidermális gát összetartó erejét. Érzékeny, gyulladt, rosaceás, illetve érett és dehidratált arcbőrre is kiválóan alkalmazható. 

Használati útmutató: Az arctisztitó kezelést követően a likvidet alkalmazhatja a bőr tonizálására, illetve használhatja a Mesotica peptides arckezelések után, kompresszált japán selyemmaszkkal kombinálva. A selyemmaszkot tartalmazó kapszulát öntse színültig a formulával, majd várjon addig, amíg a maszk magába szívja a folyadékot, ezután helyezze fel azt arckontúrjaihoz igazítva. A maximális hatás elérése érdekében, hagyja fent a maszkot 15 percig, majd a hatóidő lejártát követően távolítsa el.

Bőrtípus: Minden bőrtípus

Kiszerelés: 200 ml

Textúra: enyhén glikolos folyadék

pH érték: 9

Kezelések közötti időtartam: Bármely professzionális mezoterápiás, hidratáló, nyugtató, barrier építő,és problémás bőr arckezelés program végén, lezáró maszkként hetente többször is alkalmazható.

Összetevők (INCI): Aqua, Urea, Trimethylglycine, Glycerin, Propanediol, Pentylene Glycol, Sorbitol, Panthenol, Taurine, Sodium PCA, Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Inositol, Hypoallergenic Fragrance, Sodium Hydroxide, Hyaluronic Acid

Kategória: